Wyznaczenie podstawowych parametrów kinematycznych narządu żucia człowieka podczas jednostronnego rozgryzania wybranych produktów spożywczych

by Krzysztof J. Bałchanowski, Przemysław Stróżyk
Reference:
Wyznaczenie podstawowych parametrów kinematycznych narządu żucia człowieka podczas jednostronnego rozgryzania wybranych produktów spożywczych (Krzysztof J. Bałchanowski, Przemysław Stróżyk), In XII Sympozjum Współczesna Myśl Techniczna w Naukach Medycznych i Biologicznych, Wrocław, 29-30 września 2023 : materiały konferencyjne., 2023.
Bibtex Entry:
@InProceedings{	  000241923,
  author	= {Bałchanowski, Krzysztof J. and Stróżyk, Przemysław},
  title		= {Wyznaczenie podstawowych parametrów kinematycznych narządu żucia człowieka podczas jednostronnego rozgryzania wybranych produktów spożywczych },
  year		= {2023},
  pages		= {11-13},
  booktitle	= {XII Sympozjum Współczesna Myśl Techniczna w Naukach Medycznych i Biologicznych, Wrocław, 29-30 września 2023 : materiały konferencyjne.}
}